GÆSTEBOG

Tak fordi du besøgte min hjemmeside. Skriv gerne en hilsen til mig her i gæstebogen :-)
Skrevet af Christian Klüver Nielsen , d. 26-02-2022
Vi kan varmt anbefale pasning hos loise, hun og hendes familie åbner deres hjem og tager rigtig godt imod. Vores Emmalie blev hurtigt rigtig tryg og super glad for at komme i deres hjem.
E-mail:
Skrevet af Mette Toft Rasmussen , d. 12-01-2020
Vi har haft vores datter Mathilde, hos Loise fra 2017-2019. Hun har en helt fantastisk dagpleje, der er stor fokus på sprog og motorik, og på selvstændighed 😊 hun er en kærlig og stabil base for barnet og der er altid masser af kram og omsorg. Vi har aldrig oplevet at vores datter var ked af at blive afleveret, til gengæld ville hun ofte ikke med hjem igen 🤣

Der er stor fokus på udeliv og på at gøre barnet motorisk dygtig, de synger og spiller musik, og Loise er super god til at finde den rette udfordring til det enkelte barn, så alle børnene uanset alder lære ting der passer til barnet og hvor det er i sin udvikling.

Vi kan kun give Loise de varmeste anbefalinger og vi håber at alle andre der ønsker et fantastisk trygt sted til deres barn, ringer til Loise og aftaler et besøg.
E-mail:
Skrevet af Maj Lindberg Nielsen, d. 15-04-2016
Vi kan give vores varmeste anbefalinger til Loise og hendes dagpleje. Vores søn Karl nåede at være hos Loise i 4 måneder (indtil vi skulle flytte til Bornholm), og han havde en tryg, rolig og stabil hverdag. Han kom dagligt udenfor enten i haven, i skoven, på naturlegeplads eller lignende. Derudover var der også tid til kreative sysler indenfor. Loise giver børnene masser af kærlighed og omsorg og styrker børnene i deres udvikling. Hun har også nogle redskaber til at gøre dem super selvhjulpne, hvilket børnene selv, og vi som forældre nyder godt af. Vi har følt os velkomne og godt tilpas hos Loise,og vi har været fuldstændig trygge ved at aflevere vores guldklump til hende. vi nåede ikke bare at knytte os til Loise, men også til hendes skønne familie - hendes mand Bent og hendes to piger - de har også fået en stor plads i vores hjerter. Vi har brugt stofble til Karl og det tog Loise godt imod, hvilket vi også satte stor pris på! Varme tanker til dig og din skønne familie, fra os her på bornholm :-) vi glæder os til at se jer til sommer!
E-mail:
Skrevet af Dorthe Rasmussend, d. 11-04-2016
Jeg kan på det varmeste anbefale Loises Dagpleje. Vores datter har fået den bedst tænkelige start på "pasningslivet" her. Loise er knald dygtig, hun elsker sit job og hun elsker vores børn! Hun lægger stor vægt på den sproglige, samt den motoriske udvikling. Hos Loise er der ro og nærvær, der bliver sunget og leget dagen lang. Hos Loise er der en ro og genkendelighed i dagende der gør at børnende er trygge og kan trives. Hele Loises familie er faktisk inddraget. Vores datter var ...og er ...helt tosset med Bent, Loises mand! Hos Loise bliver "den gode opførsel" dyrket, hvilket vi som forældre har været meget glade for. Jeg kan kun sige...at søger man en dagpleje hvor der er ro og nærvær...hvor fagligheden er i top og hvor man ved at ens barn er ønsket...så er det lige her i Loises Dagpleje. Ps...eneste minus er....når barnet skal stoppe .0).
E-mail:
Skrevet af Christina, d. 22-12-2014
Hej Loise :-) Fin hjemmeside du har. Rigtig lækker have med alt til børnene :-)
Rigtig God jul og godt Nytår
E-mail:
Skrevet af Mei Aaen, d. 10-08-2014
Jeg lader mig lige inspirere lidt fra din hjemmeside da jeg selv starter som privat dagplejer til september.

Knus Mei
E-mail:
Skrevet af Dorthe, d. 30-09-2013
Tillykke med din "nye" dagpleje. Vi glæder os til samarbejdet!
E-mail:
Skrevet af Skrevet af Allan og Linda, d. 22-09-2013
Vores søn Tobias startede hos Loise i 2008. Han er født 8 for tidligt og dette tog Loise meget hensyn til og hvis der var spørgsmål søgte hun svar og viden indtil hun fandt en løsning. Tobias har været meget glad for at være ved Loise og hendes familie, som er en naturlig del af dagligdagen. Loise er en meget kreativ, glad, kærlig og aktiv med og for børnene. Hun bruger meget musik og leg i hverdagen og der bliver spillet på klaver hvilket har været et stort hit hos Tobias, som den dag i dag stadigvæk snakker om det, selvom han er 6 år. Der bliver også lagt vægt på udelivet og der bliver gået/kørt mange ture rundt i byen til de forskellige legepladser. Loise har også en stor have med masser af plads, legetårn, stor sandkasse og trampolin. Det har også været givende for Tobias at Loise har mange kurser og viden inden for motorik og bevægelse.
Loise ligger ligeledes stor vægt på en god, nærende og alsidig kost.
Skrevet af Karina, d. 22-09-2013
Fik min søn i dagpleje hos loise i december 2008, han var 10 mrd da han startet. Han faldt hurtig til, og var glad for at være her, de var meget udenfor i lige meget om det var regn og blæst og var meget på cykleture. og også alting til gymnastik med andre børn og dagplejer. vi er kommet på meget forskellige tidspunkter om morgen, det kunne rigtig godt fungere sammen vi har været meget tilfredse med at være ved loise og kan kun anbefale det.
Skrevet af Randi, d. 22-09-2013
Jeg fik min søn i dagpleje ved Loise i febuar 2006. Han var en af de første hun startede op med, sammen med hendes egne datter. Han var kun 7 mdr. da han startede op så det var med flaske og det hele. Det er noget der tager tid, men syntes det fungerede rigtigt godt.
Jeg fik hurtigt et rigtig godt indtryg af Loise. Og syntes vi gik rigtig godt i spænd sammen. Det er en af de ting jeg vægter meget højt ved en dagplejer. Hun er meget kærlig og omsorgsfuld, og kommer gerne med gode råd til hvad der kan gøre anderledes. Hun har en masse erfaring om motorik, og det ser jeg som en fordel.
Hun er kreativ sammen med børnene, og rigtig god til synge, læse og fjolle med dem. Der bliver leget ude og gået ture.
Loise har en meget stor tålmodighed, og er rigtig god forklaringevne over for børnene.
Har kun godt og sige om Loise. Hun er altid glad, frisk og smilende. Selv efter så mange år har jeg en søn der stadig elsker og komme hjem til hende. Også som han selv har sagt : Jeg vil gerne flytte ned til Loise og bo.
Håber andre kan få glæde af samme gode dagplejer som jeg har haft.
E-mail:
Skrevet af Maria og Allan, d. 22-09-2013
Vi var så heldige at få vores ældste datter i dagpleje hos Loise for over 7 år siden, og vi var så glade for hende, at da vi fik nr. 2, var der ingen tivivl om at han også skulle til Loise, hvis det kunne lade sig gøre.
Det kunne det heldigvis!
Loise har altid kunne tilbyde et kærligt hjem, hvor der er plads til børnene i hele hjemmet, og hvor der trods vind og vejr altid er blevet prioteret udetid også.
Haven er et slaraffenland for unger, med trampolin, kæmpe legetårn, skøn sandkasse og kaniner og kat, som jo altid er et hit hos ungerne.
Desuden har Loise flere kurser mm. i motorik osv. hvilket gør at der bliver tumlet og udviklet børnenes motorik, plus at der bliver sunget og danset.
Jeg tror det kan tælles på een hånd, hvor mange gange vi har haft brug for en gæstedagpleje i forbindelse med sygdom, så vi kan kun sige at Loise, i den grad er stabil!!
Det eneste kritik vi kan komme med, er at det var ærgeligt at Loise ikke var privat dagpleje, da vi havde hende, for så var vi da sluppet for en masse unødige regler og politik, som de kommunale dagplejere skal bøvle med. Det slipper man ihvertfald for nu!
Loise er særlig, kærlig, musikalsk, boblende, sjov og skøn, og et hvert barn vil være heldig at lande hos Loise.
E-mail:
Skrevet af Gitte Segnitz, d. 03-09-2013
Hej Loise.

Held & lykke med at starte som privat dagplejer. Jeg håber at rigtig mange børn får glæde af din faglighed og gode pleje - vi har været meget tilfredse med at have vores to drenge hos dig!

Knus Gitte
E-mail:
Skrevet af Birger, d. 05-07-2013
Kære Loise;
Held og lykke med foretagendet - håber for dig, at du får glæde og gavn af det ..... knus
E-mail: